Hypotheek advies

Een huis kopen is een belangrijke stap waar heel wat bij komt kijken. Waarbij er heel veel dingen op u af komen en er allerlei vragen bij u zullen ontstaan. Zoals hoeveel kunt u lenen en wat is voor u de beste hypotheek. Kortom, allemaal zaken waarbij u ongetwijfeld uitleg en advies kunt gebruiken. Hiervoor bent u bij Zaalberg Makelaardij aan het juiste adres.

Wij zijn een onafhankelijke financi?le adviesorganisatie en gespecialiseerd in hypotheken. Door onze nauwe samenwerking met diverse gerenommeerde banken en verzekerings?maatschappijen, zijn wij in staat gunstige voorwaarden voor onze relaties te bedingen.

Bij ons krijgt u een objectief en vrijblijvend advies. Wij zijn onafhankelijk en dus niet gebonden aan welke bank of verzekeringsmaatschappij dan ook. Deze onafhankelijkheid wordt door ons onvoorwaardelijk gegarandeerd. Onze hypotheekadviezen aan onze klanten zijn kosteloos. Wij ontvangen van de financiers onze vergoeding. Deze vergoeding is bij praktisch elke financier gelijk waardoor onze onafhankelijkheid niet in het geding kan komen.

Wij zullen u alleen die hypotheek adviseren die ook op langere termijn verantwoord is. Ook wanneer u wilt weten welk hypotheekbedrag u zou kunnen lenen, zijn wij u graag van dienst. Wij rekenen dat voor u uit zodat u vervolgens gerichter op zoek kunt gaan naar de woning in die prijsklasse.

Verzekeringen:

Naast de hypotheek zijn er nog een aantal zaken waar wij u bij kunnen adviseren en die een direct verband met uw hypotheek of huis te maken hebben. Zoals Opstal, Inboedel, Glas en Aansprakelijkheids verzekeringen.