U overweegt uw woning te gaan verkopen?

Hoe te werk gaan?

Maak een afspraak met ons, wij komen graag geheel vrijblijvend bij u langs om de waarde van uw woning te bespreken. Indien u ons de opdracht voor de verkoop verstrekt, gaan wij over het algemeen als volgt te werk:

  • Het opnemen van de woning en het bepalen van een mogelijk op te brengen waarde, alsmede het adviseren in de te hanteren vraagprijs.
  • Het maken van een uitgebreide omschrijving met diverse foto's.
  • Het onder de aandacht brengen van uw pand bij eventuele gegadigden en alle collega makelaars in Leiden en omstreken.
  • Het plaatsen van uw woning in onze étalage, op onze eigen website en tevens op diverse woonwebsites zoals: Funda, huislijn, Jaap, Moviq, zoek alle huizen en diverse anderen.
  • Het in overleg plaatsen van advertenties in o.a. Leids Dagblad en Leids Nieuwsblad, Speurders telegraaf.
  • Het laten bezichtigen van uw huis aan, meestal door ons van te voren gescreende, gegadigden.

Indien zich een gegadigde voor uw huis aandient, zullen wij in overleg met u de onderhandelingen voeren.

Na het eens te zijn geworden over prijs, oplevering en verdere voorwaarden, zal door ons kantoor het koopcontract worden opgesteld en zorg worden gedragen voor ondertekening door partijen. Waarna het contract naar de notaris zal worden gezonden voor verdere afwikkeling en overdracht. Indien u niet bij de overdracht aanwezig wilt zijn, zullen wij zorgen voor de benodigde notari?le volmachten. Voorts houden wij u tijdens de verkoopopdracht regelmatig op de hoogte van de gang van zaken.

Scherpe tarieven:

Als courtage na een geslaagde bemiddeling bij verkoop zullen wij een tarief hanteren, afhankelijk van de waarde van de woning, van tussen de 0.8 en 1.3% over de koopsom excl. BTW en exclusief advertentie kosten. De overige aanbiedingskosten zijn voor onze reke?ning.